PERFECT TRAVEL

Travel Planning

Bucurati-va de cunostintele unui profesionist in cautarea concediului ideal. Aveti o lista de locuri pe care ati dori sa le vizitati? In caz contrar, va puteti baza pe ajutorul unei echipe profesioniste care sa va sugereze cateva trasee care sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Bilete de avion

Daca sunteti in cautare de bilete de avion la un pret convenabil, echipa GO Tour nu doar ca se va asigura sa va ofere cel mai bun pret, ci va da dovada de profesionalism.

Business Travel

Noi avem grija ca intalnirile dumneavoastra de afaceri sa nu fie afectate de posibilele inconveniente legate de deplasarea dumneavoastra.

Viziteaza Transilvania

Transilvania este de departe cea mai fermecatoare regiune din Romania. Bucurati-va de magia Transivaniei si luati parte in sejururile propuse de noi.

Asigurari de calatorie

Chiar daca asigurarea de calatorie este optionala, este o idee buna sa beneficiati de acest serviciu, tocmai pentru a evita posibilele inconveniente care sa va strice planurile.

Turism medical

Romania este cunoscuta pentru centrele balneare bine-dezvoltate si pentru doctorii profesionisti. Echipa GO Tour va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o vacanta relaxanta.

Date de contact

Tel.: 0040 264 314 532
Mobil: 0040 757 058 800
Mail: office@gotour.ro

Grand Office
400478, Grand Hotel Italia
Strada Trifoiului nr. 2
Cluj-Napoca, Cluj, România

Central Office
401095, P-ţa Republicii nr. 34
Turda, Cluj, România

Solicita o oferta personalizata
GO