google-site-verification=hx9OMh8Dei6qc4_zpD2ofMScvz-B-KI3Sd2hQf2Eh4U

Charter Hurghada - Croaziera pe Nil 4 nopti & Hurghada 1 noapte & circuit Cairo - Alexandria 2 nopti

Ziua 1. Bucuresti – Hurghada

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Hurghada. Sosire in Hurghada si transfer catre Hotel Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5* sau similar. Cazare si cina.

Ziua 2. Hurghada - Luxor
Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme spre Luxor si imbarcare pe nava de croaziera Jaz Crown Prince 5* sau similar. Dupa prânz, timp liber sau excursie optionala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, si Templul Luxor*. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

 Ziua 3. Luxor - Esna - Edfu

Acostare pe Malul Vestic al Nilului. Optional**: Dimineata devreme zbor cu balonul cu aer cald in Luxor.

Timp liber sau excursie optionala la Valea Regilor*, cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut*, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari* si la Colosii din Memnon*. Prânz la bordul navei de croaziera. Traversarea ecluzei din Esna si continuarea calatoriei spre Edfu

Ziua 4.  Edfu – Kom-Ombo

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Templul Zeului Horus* din Edfu, una dintre constructiile cu cea mai complexa arhitectura din Egipt. Prânz la bordul navei de croaziera si continuarea calatoriei spre Kom Ombo*, unde, optional, se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek si Haroeris*. Seara, navigare spre Aswan. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 5. Aswan

Daca timpul permite, se poate vizita optional Templul Abu Simbel** (aflat la o distanta de aproximativ 290 km/sens). Întoarcere in Aswan in jurul orei 13.

Timp liber sau, optional, plimbare cu felucca** in jurul Insulei Elephantine** pentru a vizita Gradina Botanica** sau Satul Nubian**.

Separat, se poate face o excursie la Templul Philae*, dedicat zeitei Isis, barajul din Aswan* si Obeliscul neterminat*. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.
Optional  – Spectacol de sunet si lumini in Aswan**.

Ziua 6.  Cairo

Zbor spre Cairo dimineata devreme. În functie de orarul de sosire si de zborurile interne disponibile se viziteaza Muzeul de Egiptologie, Piramidele din Giza si la Sfinx, cu prânz inclus. Mai departe se viziteaza optional** Cairo vechi, Bazarul Khan El Khalili si Biserica suspendata. Seara se poate opta si pentru Spectacol de sunete si lumini** sau croaziera pe Nil cu cina inclusa** . Cazare la Hotel Cairo Pyramids 4* sau similar.

Ziua 7 Alexandria

Mic dejun. Excursie de o zi la Alexandria, pe parcursul careia se viziteaza: Catacombele din Kom el Shogafa, Coloana lui Pompei, Citadela Qaitbay, templul Serapeum si Teatrul Roman. Prânzul este inclus. Optional se poate vedea si Biblioteca Alexandrina**. Intoarcere seara tarziu in Cairo. Cazare la Hotel Cairo Pyramids 4* sau similar.

Ziua 8. Cairo – Hurghada - Bucuresti

Mic dejun (la pachet). Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul intern catre Hurghada. Check-in si imbarcare pe aeroportul din Hurghada pentru zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 

Acte necesare:
• Pasaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara (este acceptat si pasaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea croazierei: 25 persoane.

 

 Note importante:

1. Copiii 2-11,99 ani care stau in cabina cu 2 adulti nu beneficiaza de al treilea pat. 

2. Itinerariul poate suferi modificari in functie de orarul de zbor.

3. Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

4. Pachetul de excursii optionale marcate cu * se poate rezerva doar in avans la tariful special de 199 Euro/persoana (pentru calatorii pana la 30.05.2023) / respectiv la tariful special de 250 Euro/persoana (pentru calatorii incepand de la 01.06.2023), si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan si Barajul Inalt din Aswan.

5. Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

6. In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet!

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Croaziera pe Nil & Circuit Cairo - Alexandria NEW, Toate locatiile, Egipt

Solicita oferta