google-site-verification=hx9OMh8Dei6qc4_zpD2ofMScvz-B-KI3Sd2hQf2Eh4U

Turul Alpilor

Circuite Italia
de la
EUR 1528 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti – Milano
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Milano. Tur de oras in Milano, capitala economica a Italiei. Se viziteaza Scala din Milano, una dintre cele mai impunatoare sali de opera din lume si centrul comercial, Galleria Vittorio Emanuele. Seara, cazare la hotel in zona Milano.


Ziua 2. Lacul Maggiore - Lacul Como
Mic dejun. Astazi se viziteaza lacurile Como si Maggiore, aflate intr-o zona renumita pentru clima subtropicala, farmecul aparte al vilelor amplasate pe mal, gradinile inflorite si vârfurile alpine acoperite cu zapada. Oprire la Stresa. Dupa-amiaza, excursie optionala cu barca pe Laggo Magiore la Isola Bella*. Seara, cazare la hotel in zona Milano.


Ziua 3. Milano - Chamonix – Alpii francezi
Mic dejun.Tur de oras panoramic in Milano, cel mai important oras al Italiei din punct de vedere economic, dar si un veritabil centru al modei si culturii europene. Plecare spre vest, catre cel mai inalt vârf al Europei, prin Valle d`Aosta. Oprire in statiunea montana Chamonix, situata la poalele Masivului Mont Blanc. Seara, cazare la hotel in zona Alpilor francezi.


Ziua 4. Bernese Oberland – Interlaken – Lucerne
Mic dejun. Plecare spre Elvetia Centrala. Oprire in statiunea montana Interlaken, situata intre lacurile Thun si Brienz, de unde se poate admira o panorama extraordinara. Se continua de-a lungul lacului Brienz, cu vederi spectaculoase asupra muntilor Eiger si Mönch. Oprire la Lucerne. Cazare la hotel in zona Elvetiei Centrale.


Ziua 5. Lacul celor Patru Cantoane – St. Moritz – Tirol
Mic dejun. Plecare spre statiunea montana St. Moritz prin centrul Elvetiei, locul de nastere al lui William Tell. Optional, calatorie cu trenul "pe urmele faimosului tren Glacier Express*. Se trece apoi de-a lungul Vaii Engadin, in Austria de vest. Seara, cazare la hotel in zona Tirol.


Ziua 6. Innsbruck
Mic dejun. Se viziteaza statiunea olimpica Innsbruck, situata la poalele Muntilor Nordkette, renumita pentru pitorescul sau centru vechi. Plecare prin pasul Brenner catre Tirolul de Sud, unde pot fi admirati Muntii Dolomiti, impresionanti datorita formatiunilor de roca calcaroasa accidentata si a jocurilor de culori ale vegetatiei. Se continua spre nordul Italiei de-a lungul vaii Adige, cunoscuta pentru castelele sale, livezile de vita-de-vie si clima blânda. Seara, cazare in zona Lacului Garda – Verona.

Ziua 7. Verona
Mic dejun. Tur de oras in Verona, orasul lui Romeo & Julieta.  Atractiile orasului sunt: Arena din Verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele si concertele de opera, Casa si balconul Julietei si Castelvecchio.  Seara, cazare in zona Lacului Garda – Verona.


Ziua 8. Milano  – Bucuresti
Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Milano pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

*Servicii optionale neincluse in pret (se platesc la fata locului):
• Excursie cu barca pe Laggo Magiore si Isola Bella: 45 Euro/ persoana 
• Excursie "pe urmele Glacier Express": 45 Euro/ persoana
• Pachet 2 excursii optionale: 85 Euro/ persoana 


Grup minim: 40persoane*

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Turul Alpilor, Toate locatiile, Italia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1528
2 Adulti
5 Nopti
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
1738
2 Adulti
7 Nopti
24
25
26
27
28
29
30
Solicita oferta