google-site-verification=hx9OMh8Dei6qc4_zpD2ofMScvz-B-KI3Sd2hQf2Eh4U

Turul Mediteranei

Circuite Spania
de la
EUR 1893 06 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti – Barcelona

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Barcelona. Dupa aterizare, tur panoramic de oras in Barcelona. Seara, cazare la hotel in zona Costa Brava. 

Ziua 2. Barcelona – Montserrat*

Mic dejun. Tur de oras in Barcelona. Atractii principale: catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla si cartierul Gotic.  Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Montserrat, o manastire benedictina situata pe o coasta abrupta de munte*. Seara, intâlnire de grup in Barcelona si transfer la hotel in zona Costa Brava.

Ziua 3. Barcelona – Andorra*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Andorra*, microstatul din inima muntilor Pirinei, impresionanta prin peisajele montane si arhitectura cladirilor. Seara, cazare la hotel in zona Costa Brava.

Ziua 4. Barcelona – Montpellier – Marsilia 

Mic dejun. Plecare spre Marsilia, important oras-port al Frantei. Pe drum, oprire la Montpellier, unul dintre cele mai animate orase din sudul Frantei. Seara, cazare la hotel in zona Marsilia.

Ziua 5. Marsilia – Avignon

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza Avignon, oras cunoscut drept „resedinta papilor in Franta Medievala”. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari in Marsilia. Seara, cazare la hotel in zona Marsilia. 

Ziua 6. Marsilia – Cannes

Mic dejun. Plecare spre Cannes. Popas la Saint Tropez si Nisa, statiuni de pe Riviera Franceza, faimoase datorita celebritatilor care le-au ales ca resedinta. Seara, cazare la hotel in zona Cannes.

Ziua 7. Cannes– Monaco & Eze*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Monaco, cea mai populara destinatie de pe Coasta de Azur si la uimitorul sat medieval fortificat, Eze, unde se poate vizita  celebra fabrica de parfumuri Fragonard. Seara, cazare la hotel in zona Cannes.

Ziua 8. Cannes – San Remo – Genova 

Mic dejun. Plecare spre Genova, fosta republica maritima, cunoscuta drept orasul natal al exploratorului Christofor Columb. Pe drum, popas la San Remo, importanta statiune de pe Riviera Italiana. Seara, cazare la hotel in zona Genova.

Ziua 9. Genova – Cinque Terre*

Mic dejun.Timp liber la dispozitie in Genova sau excursie optionala la Cinque Terre*, denumire care se refera la cinci orase deosebit de frumoase construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Seara, cazare la hotel in zona Genova.

Ziua 10. Genova – Milano - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie optionala la Montserrat: 39 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Andorra: 49 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Monaco & Eze: 39 Euro/ persoana

• Excursie optionala la Cinque Terre: 69 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (9 cine): 189 Euro/ persoana

• Pachet excursii optionale si supliment demipensiune: 339 Euro/ persoana (se poate adauga doar in agentie cu 30 de zile inainte de plecare)

 

*Circuitul din 20.04.2023 se organizeaza in sens invers, incepe cu Milano si se termina cu Barcelona.

 

Grup minim de participanti: 35 de persoane* 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Turul Mediteranei, Toate locatiile, Spania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
1893
2 Adulti
7 Nopti
24
25
26
27
28
29
30
31
Solicita oferta